top of page

С какво да започнем

Определете си бюджет

Висок, среден или нисък - изборът е Ваш. Във всички случаи ние ще се постараем да постигнем максимума между финансиране и краен резултат. Разпределете го балансирано за всички етапи при създаване и реализиране на Вашия проект. Не забравяйте, че "дребните финални акорди", в повечето случаи са на преден план.

Да си подадем и стиснем ръце

Ако сте убедени, че ние сме Вашия избор - остава да се запознаем с Вас и Вашето пространство за проектиране. Идва ред на Вашите желания, предпочитания и намерения за да изготвим оферта към Вас. Тя задължително стъпва на реална проектна площ и отразява спецификата, и сложността на проектиране. След нейното одобрение следва подписване на Договор за проектиране като взаимна гаранция между коректни партньори и започваме работа. Няма време, времето тече.

Новото-ново или старото-ново пространство

Целта е винаги ново пространство, удовлетворяващо Вашите изисквания за функция, естетика и комфорт. Премахваме или добавяме, обединяваме или разделяме, но винаги в търсене на най-практичната и емоционална за Вас среда. Независимо дали разполагате или не с архитектурни чертежи, ние ще вземем размери на място за да гарантираме както коректна оферта към Вас, базирана на реална проектна квадратура, така и достоверни схеми и чертежи, свързани с реализацията на предложения от нас и одобрен от Вас идеен проект. На този етап Вие ще получите варианти с 2D схеми на разпределение, от които заедно да "избистрим" базата, на която ще стъпи Вашия 3D идеен проект.

Please reload

bottom of page